24.03.2021 г., 7:56 ч.

Все още 

  Поезия » Друга
452 1 0

Случвам ли ти се все още?

Сякаш се превръщам в сън,

в който всичките въпроси

са приспивна песен, звън,

произлизащ неизвестно

откъде и как. Но нощем

отговорът идва лесно -

случвам ти се там все още.

 

 

© Надежда Тошкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??