28.09.2010 г., 14:30 ч.

Все още помня първата любов... 

  Поезия » Любовна
762 0 1

Все още помня първата любов,
бразда оставила дълбоко в мен
и шепа въглени запалила страстта,
които парят и до днешен ден!

Все още помня първата любов...
Животът - сгушил се във две очи.
И галещите капчици любов,
които още ме целуват в тъжни дни!

Все още помня първата любов...
Голямата, изгарящата - до кога ли?!
Защото истинската не е тя,
а твоята, която вече толко дни ме пали!

Все още помня първата любов,
но щом дойде време да си ида,
ще тръгна - прегърнал спомена за теб,
и знам - усмихнат ще изстина!

                              28.09.2010 г.
                                        София

© Адриан Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??