2.07.2022 г., 11:59 ч.

Все още те има 

  Поезия » Любовна
243 1 2

Виж, все още те има в мислите ми.


Понякога в нощното небе търся падащи звезди,
също като онези, които ти наричах преди време.


Може би четем една и съща небесна карта.


Или денем, на брега на морето, 
слушам вълните дали отново говорят за теб.


Все още няма издаден речник на мълчанието.


Разпитвам тихомълком вятъра откъде е минал, 
с надеждата да усетя отново твоя аромат.


Обонянието отказва да забравя.


И не, не те сънувам. 
Защото знам, че си истина.


Сънят е онова място, където всичко има завършек.


А ние сме вечни.

 

© Надежда Тошкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??