1.01.2021 г., 9:41 ч.

Все по-далечни 

  Поезия » Любовна
929 3 3

След всеки скандал ти ми каза -

ставаме си все по-далечни.

Кой ли така ни наказа,

че да не можем да бъдем си вечни?

 

И колкото и да е силна обичта ни, 

с всяка свада силата ни намалява.

С лъка си дърпа и къса нашите струни,

душата ни обща за вечно наранява.

 

Всеки вик, всеки шепот и стон,

отекват безмълвно в тишината.

Губят сърцата ни своя синхрон,

нашата песен е вече изпята...

 

Че да не можем да бъдем си вечни,

кой ли така ни наказа?

Ставаме си все по-далечни,

след всеки скандал ти ми каза...

© DenitsA Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??