Смело бягах
от мечти,
сбъднати със грешни хора.
Силно вярвах,
че си ти.
Моя покрив и опора.
Познати от ден,
а вече влюбен
и привързан съм дори.
Влезе в мен
и съм изгубен,
чак сърцето ми гори.
Красиви нощи
край морето,
вплетените две ръце.
Виждах снощи
във небето
облак с форма на сърце.
Като дрога
ти ме караш
да те искам пак и пак.
Как за Бога
ще ме вкараш
да съм ти резерва, как?
Ти ми даде
всичко, дето
аз съм искал и мечтал,
но предаде
ми сърцето,
след като ми каза чао.
След обиколка
пак съм тука,
тук на прага ти стоя
с много болка,
много мъка
и не мога да заспя.
В друг живот,
след сто години
ще се моля да си с мен.
С теб до гроб
и все щастливи,
всяка нощ и всеки ден.
© Krischo Всички права запазени