Зад ъгъла
все още срещам
дългокосата си младост,
с нежност
ме поглежда
ръцете си към мен протяга.
И щастлива съм,
и ми е тъжно,
пристъпвам тихомълком
с надеждата
да я прегърна
и пак е светло в тъмното.
Косите и
помилвам с трепет,
потъвам в лавандулови очи,
а по страните ми,
защо ли...
пролазват лавандулови сълзи.
По пътя си
отново продължавам,
в сърцето си сълзите сбирам
като
лавандулови цветчета
в нежен спомен пак ги скривам.
http://www.youtube.com/watch?v=zdRSRTqOyi4
МУЗИКА......Enya - How Can I Keep From Singing
© Магдалена Костадинова Всички права запазени