2 окт. 2007 г., 10:44

Все срещам... 

  Поэзия
806 0 31


                Зад ъгъла

                все още срещам

                дългокосата си младост,

                с нежност

                ме поглежда

                ръцете си към мен протяга.

 

               

                И щастлива съм,

                и ми е тъжно,

                пристъпвам тихомълком

                с надеждата

                да я прегърна

                и пак е светло в тъмното. 

 

                

                Косите и

                помилвам с трепет,

                потъвам в лавандулови очи,

                а по страните ми,

                защо ли...

                пролазват лавандулови сълзи.

 

               

                По пътя си

                отново продължавам,

                в сърцето си сълзите сбирам

                като

                лавандулови цветчета

                в нежен спомен пак ги скривам.

 

 

                              

 

                               http://www.youtube.com/watch?v=zdRSRTqOyi4

                               МУЗИКА......Enya - How Can I Keep From Singing

                     

         

© Магдалена Костадинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??