9.04.2017 г., 0:25 ч.  

Все съм ти лошата 

  Поезия » Любовна
629 2 4

Все съм ти лоша
и недостатъчна
искаш, не искаш
бягаш нанякъде.
Безсилен, ядосан
с думи раняваш
обич жадувам – как ми я даваш?
Днес си отивам,

сам го поиска
любовта не се мери само със "искам". 
Дума за сбогом натърти да кажа
беше "Обичах ",
а излезе: "Със здраве".
Бягай, далече от мен като цяло.
Чака ни краят на старо начало.

© Наталия Божилова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??