2.07.2008 г., 11:47 ч.

Все същите спирки 

  Поезия » Философска
599 0 9

Все същите спирки,

все същите автобуси...

И това постоянно очакване на зелено такси,

което не си поръчвал,

на промяна,

която не си предизвикал.

За която друг е осъден.

По когото хвърляш камък и ти,

заедно с другите.

Наказвайки го за това,

че таксито ще спре пред него,

а автобусът - пред теб.

И за това, че не по тебе

камъни хвърлят.

© Калоян Кънев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??