21.05.2008 г., 12:55 ч.

Все така 

  Поезия
800 0 1

Напред продължаваме

И често съжаляваме

Но малки сме да върнем

И нов живот прегърнем

Забравили за грешките

Извършени от нас грешните

Напред продължаваме

И все така съжаляваме

 

Кръвта ни е отровена

Мисълта е поробена

Отказваме да вярваме

Не вярваме, че искаме

Застинали, изстиваме

Прокудени, умираме

Напред продължаваме

И все така съжаляваме

© Кефор Потрати Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??