25.07.2018 г., 0:10 ч.

Все тебе 

  Поезия » Любовна
508 0 0

И ако краят на света след минута настъпи.

Най-много от всичко искам да знаеш, че безкрайно съм те обичала!

Съобщението ми ще ти го донесе някой гръмотевичен тътен.

А ти не забравяй, че без тебе съм нищо.

 

Ако някакви бури сърцето ми притиснат.

Само се моля неговия шепот да чуеш!

То ще ти каже как си ми липсвал.

И колко безцелно е моето съществуване!

 

А ако ти за мене помислиш.

И няколко думи ми пратиш по вятъра.

Моля те, в другия живот ме потърси.

Да се слеят за вечност сърцата ни!

 

Да изпълним света с нашата любов.

И нека другите да изгубят значение!

Запомни. Във всеки следващ живот.

Ще търся тебе.

Все тебе!

 

Автор: Полина Велчова

© Полина Велчова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??