23.01.2005 г., 20:24 ч.

Все ти 

  Поезия
867 0 0

Все ти

 

В тъгата ми си с мен,

в сълзите,

в радостта,

в болката и самотата

все до мен стоиш,

усмихваш ми се нежно

и думи мили ми шептиш.

Как да не отвърна

на таз усмивка аз?

Тя светлина зари

и огрява сивия ми ден.

© Юлия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??