23.09.2006 г., 0:11 ч.

Все за тебе мисля 

  Поезия
1176 0 8
На небето искам аз да отлетя,
дъгата искам да докосна,
на облаците бели да приседна
и за теб да помечтая.
Сълзите-
всичките да се излеят наведнъж,
като буреносен облак над света-
да пробудят хората заспали
и тъгата им да отнесат.
Ще полетя отново във мечтите,
в спомените ще се потопя,
нежно пак да те докосна в мойте мисли,
ръцете ми да те изпепелят
и на земята ще се приземя.
Цветята тихо ще погаля,
на върха на планината ще се изкача
и със силен глас ще изкрещя
как жадувам те и как за теб горя.

© Гергана С Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??