10.01.2011 г., 18:17 ч.  

Всеки ден 

  Поезия » Любовна
801 0 0

Всеки ден аз теб мечтаех, всеки ден

мислех аз за тебе.

Всеки ден ти беше в сънищата ми, 

всеки ден теб сънувах.

Всеки ден чаках да се върнеш и да

станеш реален. 

Всеки ден, теб очаквах, всеки ден 

беше постоянно в мислите ми. 

Всеки ден бях тъжна, че не си тук 

сега.  

Всеки ден пишех страница

по страница, за нашата история.

Всеки ден плаках аз за тебе.

Всеки ден писах

за теб и мен, как силно 

се обичахме. Всеки ден мечтаех 

да не си отидеш.

Всеки ден писах всяка твоя дума, 

която ти казваше. 

Всеки ден силно молех се за теб .

Всеки ден крещях твоето име,

всеки ден молех се на Бога да се 

върнеш ти при мен.

Всеки ден писах за теб. Всеки ден 

те очаквах да се завърнеш ти при 

мен. 

Всеки ден чаках да се завърнеш, 

Всеки ден чаках моите устни да се 

слеят с твоите. Всеки ден чаках да

се слеем духом и тялом. 

Всеки ден.


© Надя Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??