19.01.2008 г., 14:09 ч.

Всеки има 

  Поезия » За деца
1044 2 4
Всеки има две ръце
и ушите пак са две.

Имаме и по едно носле,
също и едно вратле.

И брадичка, и устичка,
и краката пак са два.

Имаме си и коса.
Нужни са ни всички те.

Че без тях сме за къде?
Но се чудя и се мая

как ли аз да го узная,
че си имаме и пъп -

ЗА КАКВО ЛИ НИ Е ПЪК?

© Иванка Морарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??