8.07.2013 г., 14:14 ч.

Всеки поет като талант се изживява 

  Поезия » Хумористична
647 0 14


И той
като талант се изживява,
макар че стиховете му са плява.

Един от многото
поети в сайт огромен.
Талантът му е повече от скромен.

Запитала го вчера една дама:

 

- Ангаре,
в сайта има ли поети,
които смяташ че са гениални?

Ангар отвърнал:

 

- Има, как да няма!
За съжаление, сме само един-двама.

© Ангел Чортов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??