15.08.2013 г., 23:51 ч.

Всеки път... 

  Поезия » Любовна
1093 0 3

И щом те видя пак,

     в очите ми дъждец ще заръми...
          Как успяваш всеки път
               сърцето тъй дълбоко да раниш?...

© С. С. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??