15 ago 2013, 23:51

Всеки път... 

  Poesía » De amor
1094 0 3

И щом те видя пак,

     в очите ми дъждец ще заръми...
          Как успяваш всеки път
               сърцето тъй дълбоко да раниш?...

© С. С. Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??