11.11.2008 г., 7:41 ч.

Всеки път 

  Поезия » Любовна
464 0 1
 

Всеки път
щом видя твоите очи,
по лицето
бавно стичат се сълзи.

А от тях
и болка силна
в душата кънти.

Всеки път
щом към теб погледна,
осъзнавам всъщност,
че за теб съм непотребна.

И всеки път,
щом усмихнеш ми се ти,
от вълнение сърцето ми тупти.

И в същото време
кърви
И гори.

Oт това още по-жестоко боли.

Влюбено е в теб, нали?

Но невъзможна обич си му ти...

Въпреки, че мил и нежен си сега,
вътре в мен навлезнала е пак тъга.

И въпреки, че може би и ти
усещаш моите сълзи,
няма никога да сме сами.

Ти живееш в твоя свят,
аз живея в моя..

Зная, никога не ще съм твоя.

И всеки път, когато те погледна,
ще се сещам,
че завинаги си с нея.
Тайно аз за тебе ще копнея,
ще забравя,
че за някой пак живея.

2006

© Радена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??