19.09.2006 г., 20:51 ч.

Всеки стих има смисъл 

  Поезия
896 0 6
Всеки стих има смисъл ...
всеки стон е някакъв зов
и макар да не е оценена
за творбата се иска любов.
А какво е творба ще ме питаш
по-добре питай всеки творец,
зад творбата си той би застанал
и би защитил всеки свой ред.
А дали е творец се съмняваш
творец е... и още как
от душата си къс е извадил
към душата ти пратил е знак...
Че има душа различна от  твойта, 
с друга радост, копнеж или болка,
с житейска история дълга
да каже своята мъка.
Нали говорим всички с душите си,
макар и с различни слова,
нека  чуем гласа на душите си,
с чисти, без злоба сърца.
Всеки стих има някакъв смисъл
и струва си да се прочете,
нали от едно сме създадени
и към едно ни всички влече.

© Таня Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??