14.10.2009 г., 15:59 ч.

Вселена бяла 

  Поезия » Любовна
485 0 0

ВСЕЛЕНА БЯЛА

 

Любов, вселена бяла,

обзела си ме цяла!

И радост, и страдание,

и грях, и наказание!

Всичко в мен трепти,

докоснеш ли ме ти...

Изгарям, цяла се превивам,

ръце по теб обвивам,

очите ти попивам.

С целувки нежни

лицето ти покривам...

и твоята нежност

в мене се прелива...  

© Снежана Терзиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??