7.09.2013 г., 0:39 ч.  

Вселената ще чуе 

  Поезия » Любовна
456 0 13

                                                                                                                       (посветено)

Поискай ме сега

и ме запей -

на твоите сезони да съм песен.

 

Поискай ме сега

и ме люлей

във люлката на топла есен.

 

Поискай ме сега

и да вървим -

въздишките болят, ако си сам.

 

Поискай ме сега.

и ще звъним –

камбани сме в любовен храм.

 

Поискай ме сега

от все сърце,

поискай ме и всичко ще получим.

 

Поискай ме сега

и протегни ръце -

вселената ще чуе. И ще се случим.

 

 

06.09.2013

Jullie

 

© Юлия Димитрова Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??