13.05.2020 г., 15:34 ч.

Всесезонен. 

  Поезия » Любовна, Философска
460 1 4

Студено е. Липите не цъфтят.

И Ти не идваш. Сякаш е присъда.

И друг път закъснява пролетта,

За разлика от теб ми се е сбъдвала.

Дъждът вали. Не пита и нехае.

Ръцете и бедрата ни във плитка.

А всъщност някак люлякът ухае, 

увяхващ като сън, защото липсваш... 

Студено е. Без теб е като есен. 

Ужасно ми се ще да ме поискаш. 

Като илюзия съм птица. И съм лесен. 

Да бъда избор е сезонът с име – "Всичко"! 

 

 

Стихопат. 

Danny Diester 

 

 

 

 

 

 

 

© Данаил Антонов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??