1.09.2018 г., 0:53 ч.  

Всички следващи нощи 

  Поезия » Любовна, Еротична
677 1 0

От утре,

ще скандирам,

само разликите

В движенията ви

В тялото

Притиснато

плътно

под пръстите 

Ноктите ми,

дето оставят дири 

в плътта му

И дъха,

излиза трудно, накъсан

 

Зъбите му,

впити в извивката

и синините по ханша 

от пръсти

по-такива от твоите

 

Носа ми

е

между врата и косата му

и хапя смело.

Поемам 

дълбоко въздух

Почти очаквам

да бъдеш ти.

 

Ще скандирам

диво

името му,

за да запомня,

че те няма

 

Че не си ти

© Натали П. Всички права запазени

Посветено на Един Непознат

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??