От утре,
ще скандирам,
само разликите
В движенията ви
В тялото
Притиснато
плътно
под пръстите
Ноктите ми,
дето оставят дири
в плътта му
И дъха,
излиза трудно, накъсан
Зъбите му,
впити в извивката
и синините по ханша
от пръсти
по-такива от твоите
Носа ми
е
между врата и косата му
и хапя смело.
Поемам
дълбоко въздух
Почти очаквам
да бъдеш ти.
Ще скандирам
диво
името му,
за да запомня,
че те няма
Че не си ти
© Натали П. All rights reserved.