22.04.2024 г., 9:37 ч.

Всички водопади 

  Поезия
84 1 0

Водопадите 
в сърцето ти 
се вливат

 

и оттам 
потеглят, 
вѐдро окрилени,

 

и тътнежа му 
попиват ли - 
попиват,

 

и се чувстват 
възвисени 
към вселени!

 

 

***

 

Ала и безкрай
от теб
отдалечени,

 

помнят
на сърцето ти
сърцевината

 

и я носят
в себе си 
благословени,

 

и любов
разпръскват,
в тях от теб посята!

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??