6.08.2010 г., 13:56 ч.

Всичките ми дни и нощи (по Ивайло Вълчев) 

  Поезия » Пародии
5404 0 7

 

 

Всичките ми дни и нощи

 

(по Ивайло Вълчев)

 


Някой в съня ми от теб ме пропъжда,
лягам си твоя, събуждам се чужда.

Ясно е на всички,  това е, защото

три пъти на нощ си сменям леглото.

 

Три пъти квартирата, три пъти кавалера -

т'ва все от търсене, за да намеря

тоя, дето по- и най- ми приляга –

тъй да го вържа, че да не ми избяга.

 

Три пъти на ден си сменям мечтите,

докато отварям и хлопвам вратите -

важно е да плаща веднага и в брой,

няма значение как се казва той.

 

Три пъти на нощ броя си парите,

стискам ги силно в юмрук,

със зъби скърцам - не ми върви,

и тоя се случи стиснат морук...

 

 

Бургас, февруари 2010


 

 

www.spiritofburgas.web244.com

 

 

 

 

© Соня Емануилова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??