19.05.2013 г., 10:17 ч.  

Всичките песни ми напомнят за теб 

  Поезия » Любовна
613 0 1

Всичките песни ми напомнят за теб,

всичките стихове сякаш аз съм ги писал,

в тях героя лиричен съм аз най-отпред,

а пък ти си единствено в моята мисъл.

 

Всичките улици още с теб ги вървим,

даже в хората грейва усмивка.

В залеза тих за ръце се държим,

в спомена, който с болката свиква.

© Даниел Стоянов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??