16.03.2012 г., 23:57 ч.

Всичко е любов 

  Поезия » Любовна
1522 0 1

Всичко е любов, цветя, надежди,

светлината в твоите очи...

И животът ни има нови одежди -

изпълва ни с вяра в нашите мечти

 

Всичко е смелост, стремеж, упоритост,

и... душевна красота!

Ти събуди в мен душата на поета,

ти запали и пожара на страстта!

 

Всичко е  понякога неясно -

плува в неизвестността.

Но пък не е ли прекрасно

да знаеш, че я няма вече тази страшна самота?

 

Всичко е несигурно и сложно -

така е устроен света...

Но пък няма нищо невъзможно

за магията на любовта!

 

© Марио Кроненберг Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Разбира се,за магията на любовта няма нищо невъзможно,стига да я докоснеш,да я почустваш,за да победи душевния ти мир.
    Успех-хареса ми.
Предложения
: ??:??