31.05.2005 г., 21:07 ч.

Всичко е любов/по действителен случай/ 

  Поезия
1392 0 5
/по действителен случай/ Пестеше, дребнички пари пестеше. Грешно бе да крие. Знаеше, че туй е грешно. Пестеше ги във тайника на грешник, до пролетта на дядото костюм да купи, че старият изяден бе от мишки, а имаха шейсетгодишна. Пестеше, дребнички пари, пестеше в буркани къташе ги, старият му грешник, до пролетта да купи дрешки на бабата да купи дрешки, че старите изядоха ги мишки, а имаха шейсетгодишна. Пестеше, но помина се старикът, а тя откри парите скрити, със своите събра ги, некролози отпечата, и залепи ги. За час покриха ги предизборни плакати.

© Стефан Кръстев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??