14.02.2007 г., 22:45 ч.

Всичко е на ред... 

  Поезия
675 0 5
Заслушана в нищото, понякога
при теб се връщам и мълча...
В очите ти поглеждам както някога,
усешам аромата ти в съня...
Целувам устните обичани
и знам, че всичко е наред...
Вкуса ти тъй солен разсмива ме...
Ухаеш още сякаш на море...
До теб се будя и щастлива съм,
че нося те във своето сърце...
Дори и наранена в мислите
аз знам, че всичко е наред...

© Теодора Стефчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??