9.01.2010 г., 21:19 ч.

Всичко е сън 

  Поезия
605 0 5

В много бури
заплетох душата си,
отъняла
от призрачен лъх,
а накъсана дреха
сълзата ми,
не прикри в мене
жадния зов.
Все по облаци бели
изкачвах химерите,
за да стигна
мечтания връх
с босоногите стъпки
на лятото
във гърдите ми
с дъх на любов.
Зазвъняла
от приказни сънища,
потрепервам
във зимния ден.
Просто исках
да бъда обичана,
а забравих,
че всичко е сън.

© Евгения Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??