17.10.2008 г., 16:34 ч.

Всичко е тленно 

  Поезия » Философска
601 1 5

От любовта свята

какво ли остава,

освен спомен тъжен

за една раздяла,

 

за омайните чувства,

изтлели в душата,

покрило ги времето

с печална забрава...

 

И дълбоката рана,

кървяща в сърцето,

напомняща вечно,

че всичко е тленно.

© Мадлен Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??