Oct 17, 2008, 4:34 PM

Всичко е тленно 

  Poetry » Phylosophy
632 1 5

От любовта свята

какво ли остава,

освен спомен тъжен

за една раздяла,

 

за омайните чувства,

изтлели в душата,

покрило ги времето

с печална забрава...

 

И дълбоката рана,

кървяща в сърцето,

напомняща вечно,

че всичко е тленно.

© Мадлен All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??