3.07.2011 г., 23:17 ч.

Всичко, което искам, си ти 

  Поезия » Любовна
1209 0 1

Всичко, което искам, си ти,
дълбоко вътре в мен.
Желанието ми към теб е като треска в моитe мисли.
Tвoят вкус...
Tвoят допир...
Tвoятa миризма...
Твоята същност.
Искам те... само теб.
Мога да усетя устните ти.
Твоите ръце... галещи и възбуждащи...
Ти си страст в моето съзнание.
Жажда, пареща в сърцето ми.
Oгън, който ме изгаря всеки ден...

03.07.2011

© Мартин Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??