27.10.2007 г., 14:34 ч.

Всичко ще бъде наред... 

  Поезия » Философска
952 1 1

Всичко ще бъде наред!

Каза го, а сам не си повярва!

Всичко ще бъде наред!

Нима е възможно?

Нима ще спре дъждът в душата ми?

Нима ще видя слънцето?

Всичко ще бъде наред!

Не го казвай!

Не ме лъжи!

Не го прави, защото

няма да си първият!

Много ми казваха,

че ще бъде наред!

Ще бъде....

Ще бъде...

Но никой не каза КОГА?

 

© Алиса Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??