Oct 27, 2007, 2:34 PM

Всичко ще бъде наред... 

  Poetry » Phylosophy
965 1 1

Всичко ще бъде наред!

Каза го, а сам не си повярва!

Всичко ще бъде наред!

Нима е възможно?

Нима ще спре дъждът в душата ми?

Нима ще видя слънцето?

Всичко ще бъде наред!

Не го казвай!

Не ме лъжи!

Не го прави, защото

няма да си първият!

Много ми казваха,

че ще бъде наред!

Ще бъде....

Ще бъде...

Но никой не каза КОГА?

 

© Алиса All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??