18.01.2019 г., 17:38 ч.

Всичко си! 

  Поезия » Любовна
618 8 3

Как да обясня, когато думите не стигат,
какви вихрушки в мене се надигат,
от устните ти, от погледа ти пълен...
Как? Кажи ми как се обяснява, когато си безмълвен?
Не с думи, с мисъл се описва.
С теб душата диша.
История се пренаписва.
Ти си! Ти! И само Ти!
Единствен бил си! И сега си! И ще си!
Сякаш всичко в мен изгаря,
възражда се и пак.. .и пак... и се повтаря.
Всичко твое по мене точно пасва
и прави са -
"не се гаси, туй дето не угасва!"

© Елена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??