12.02.2008 г., 8:34 ч.

Всичко свърши между мен и теб 

  Поезия » Друга
1060 1 14
                                    "Трудно е да се разделим с онова,
                                                                                   което дълго и страстно сме                                                                                                                    обичали" Катул   



Остави ме.
Това ли заслужавам?
Да ме принизяваш,
до тази жена?
Всичко за теб,
мило и драго давах.
А ти ме срина.
Уби ме.
С думи и дела.
Върви си.
Бях ти вярна.
Не поглеждах други мъже.
Разбрах.
Не е ли странно?
Същото не важи за теб.
Остави ме.
Ти ме разкъса.
Плюя на всеки стих за теб.
Писах ги с любов, но свърши -
ти не си мъж, не си и човек.
Върви си.
Отвсякъде съм изхабена.
Уморих се.
Да търся.
Доброто.
Любовта.
Разбрах.
Тя не съществува.
Имам добър пример за това.
А щяхме да бъдем щастливи!
Нали така ми обеща?
Не падай на колене.
Върви си.
Отсега съм ледена жена.
Напускай.
Бягай от мене.
Ще те изхвърля от своето сърце.
Иди си.
Вече си бреме.
Всичко свърши между мен и теб.

                                                                                 Моля, не поставяйте оценки!

© Ванина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??