23.11.2011 г., 11:22 ч.

Всичко толкова е просто 

  Поезия » Философска
1989 1 41


Няма малко и голямо -

всичко има смисъл, знам.

Вярвам в истината само

и пристъпвам в моя храм.

 

Светлината в мен наднича

и изпълва ме със мир.

"Радвай се, твори, обичай!" -

шепнат нейните искри.

 

Всичко толкова е просто:

миг, от вечност изтъкан.

И вълна съм на Живота -

необятен океан.



© Вилдан Сефер Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??