17.03.2023 г., 6:42 ч.

Всичко в мене е любов 

  Поезия » Любовна
200 0 0

     

 Всичко в мене е любов

 

Във листопада има красота,

но аз обичам пролетта.

Във листопада има цветове,

но ти си в моето сърце.

 

И есенното слънце е прекрасно,

но пролетното е живот.

За чувствата ми има място

под синия небесен свод.

 

Менят се цветовете под небето,

а все така красив си ти!

И пак обичам утрото, което

понася моите мечти.

 

Във пролетния вятър теб откривам,

а цветовете вън са зов.

Природата чрез теб разбирам

и всичко в мене е любов.

 

          Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??