13.08.2010 г., 23:26 ч.

Всичко вече е изречено 

  Поезия » Друга
580 1 1

Как да кажа нещо ново,

когато всичко вече е изречено -

ще извикам силно,

ще поканя гладния

да се нахрани

с Истина.

 

Как да кажа нещо ново,

когато всичко вече е изречено -

ще прегърна слабия,

ще му прошепна:

„има Някой,

който притежава силата.”

 

Как да кажа нещо ново,

когато всичко вече е изречено -

ще презря покварата,

надявам се

не съм последния.

 

Как да кажа нещо ново,

когато всичко вече е изречено -

ще се върна във началото,

а Словото към Господа

отвежда ме.

 

Как да кажа нещо ново,

Когато всичко вече е изречено.

© Явор Костов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??