20.03.2010 г., 15:49 ч.

Всичкото просто си Ти... 

  Поезия » Любовна
915 0 2

Всичкото просто си Ти...

(На Игн.)



Чаках да се върнеш през неделите.

Неангажиращо те клех и дълго мразих.

И по заблудата - алея на разделите,

във грешки се спъвах и молещо лазех!


 

Чадър от страници умишлено изписах,

че дъжд от сини очи ме обсипа…

Не се побраха чувствата, където трябва!

А всичко от теб завинаги липсва.


 

Аз не знаех, че може така да боли,

когато те нямам и песните свършат.

А ти ме обичаше! Да, може би…

Не вярвах, че могат очите да лъжат…


 

Изписвах те без "Вяра" ден след ден

по листите на спиращото време…

И Нещото го нямаше! Не беше в мен!

И Нещото по листите изчезна…

 


Най-страшната раздяла предстои ми!

Да, с писането ми си тръгваш Ти…

Умира всичко във мене! Върни ми...

оная надежда, че всичкото просто си ти!

 

 

© Единствена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??