13.10.2019 г., 11:37 ч.

Всичкото ти искам 

  Поезия » Любовна
1032 5 2

Всичкото ти искам.

Профила ти в контражур.

Тъмно синьото във погледа.

Къдриците.

Осанката от кадифе.

Благородния контур.

Зъбите, когато казваш „Р“.

По пръстите ти от масло частиците.

Сакото. Толкова е демоде.

Когато гледаш нагоре, очите.

Укорителната нотка в гласа ти искам и смеха наситен.

Дъха ти, когато пием Шардоне.

Да слушам как заваляш думите поне.

И толкова друго, и толкова още.

Как трепериш нощем.

Как питаш дали искам. Дали може.

Високомерието, когато казваш „Аз“

ти искам. И всеки пласт.

Нервното във ласката.

И плахостта на въпроса.

Темпото във крачката.

Как отвръщаш глава къдрокоса.

Извиненията. Неизказаното. Повторенията.

Всичкото ти искам.

© Kiddo Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??