19.09.2017 г., 19:17 ч.

Всуе ти копнееш да падна 

  Поезия » Философска, Друга
299 0 1

Всуе ти копнееш да падна,

всуе ти се мислиш за бог.

Всуе ти жадуваш победа,

когато очаква те смърт.

Ти знай, че съм войнствен тракиец

(с ромфея желязна в ръце),

а ти си слаб елин-страхливец

 (с напразни химери в сърце).

© Андрей Андреев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??