15.05.2007 г., 14:20 ч.

Всяка... 

  Поезия
434 0 3

Всяка...



Всеки ден за тебе питам,

всеки ден за теб мечтая,

всеки ден по тебе вехна,

всеки ден, до последния си дъх.



Всяка наша среща - щастието е с нас,

всяко наше докосване - спомен безценен,

всяка наша раздяла - малка смърт,

всяка наша кавга - рана за сърцето.



Всяка твоя сълза - отрова за мен,

всяка твоя мила дума - радост за мен,

всяка твоя усмивка - слънце за мен,

всяка твоя целувка - и ето раят е при мен.
                                                                        
               

© Benifios Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??