Всяка...
Всеки ден за тебе питам,
всеки ден за теб мечтая,
всеки ден по тебе вехна,
всеки ден, до последния си дъх.
Всяка наша среща - щастието е с нас,
всяко наше докосване - спомен безценен,
всяка наша раздяла - малка смърт,
всяка наша кавга - рана за сърцето.
Всяка твоя сълза - отрова за мен,
всяка твоя мила дума - радост за мен,
всяка твоя усмивка - слънце за мен,
всяка твоя целувка - и ето раят е при мен.
© Benifios All rights reserved.