Всяка нощ
Всяка нощ си аз повтарям,
че утре ще е по-добре.
От умора очите си затварям,
а сънят към теб ме пак зове.
Планини и океани с лекота пресичам
и къпя се в лъчи от нежност аз облян.
Щастлив се нося сред приятели,
никога обиден или одран.
В съня ми, нежна, идваш леко.
Милват ме очите ти искрящи,
и заминала макар далеко,
пробуждаш чувствата ми врящи.
Всяка сутрин се събуждам
от слънчев-топъл лъч огрян.
Яд ме хваща, че съня изпущам,
но всичко ще е по-добре от вчера!
Това със сигурност го знам!!!.
© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Всички права запазени
пробуждаш чувствата ми врящи.
Чудесно е! С тия чувства врящи, как няма да си сигурен в себе си?!Поздравления!!!!!!