26.12.2018 г., 18:21 ч.  

Всяка обич болка ражда 

  Поезия » Философска
436 1 3

Всяка обич болка ражда

 

Душата ми е ледена царица,

превърнала сърцето в лед.

Да няма болка, да не страда,

за да продължа напред...

 

Всяка обич болка ражда,

независимо кога...

Като всичко в живота,

има своята цена...

 

Децата своите деца обичат

и с времето се отчуждават.

Забързани в своите проблеми,

понякога ни нараняват...

 

Любовта също е до време,

кой не е страдал от това.

Примамлива, красива...

разбила хиляди сърца.

 

Всяка обич болка ражда,

не знам какво да избера.

Не искам повече да страдам,

но живее ли се без обичта.

© Лилия Нейкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Обичта има много лица и можеш да я откриеш навсякъде. Най-вече в сърцето си. Поздравления и от мен и весели празници!
  • Много вярно и мъдро! Чувство, което в момента изпитвам.
    "Не искам повече да страдам,
    но живее ли се без обичта." 💔
  • Ето, последното двустишие е посланието, което трябва да търсим и следваме!😍
Предложения
: ??:??