9.12.2007 г., 9:03 ч.

Всяко утро е ново начало 

  Поезия
1840 0 25

На луната зеницата бяла

          всяка нощ миг красив

                             благославя.

Как земята пъстроока

                     отдава се цяла

на потъмняло от страсти

                                           небе.

Тишината с усмивка се

                          настанява.

Заиграва се с времето –

                            да поспре.

Звезди сватовници

            тъкат наметало.

Полудял и щастлив,

        буен вятър зората зове.

Тя плавно пристъпва –

                           поруменяла.

В бели облаци къпе

               новороденото днес.

Родено в  любов,

                      любов ни дарява.

Всяко утро е ново начало.

© Мариета Вълчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??